Web Analytics Made Easy - Statcounter

شتاب دهنده صدر فردا اولین مجمع عمومی سالیانه خود را با حضور کلیه سهامداران برگزار کرد. در این جلسه پس از قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی، کمالی مدیرعامل شتاب دهنده صدر فردا به تشریح عملکرد شتاب دهنده پرداخت.

اولین مجمع عمومی سالیانه این شتاب دهنده با حضور کلیه سهامداران برگزار شد، این مجمع عمومی سالیانه اولین مجمع عمومی برگزار شده در میان شرکت‌های تابعه هلدینگ صدرتامین و همچنین خانواده بزرگ شرکت‌های تابعه شستا بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر این گزارش پس از قرائت گزارش حسابرس و بازرس قانونی، هادی کمالی مدیرعامل شتاب دهنده دانش بنیان صدر فردا به نمایندگی از اعضای هیات مدیره به تشریح عملکرد شتاب دهنده پرداخت.

کمالی به برنامه های شتاب دهنده برای حضور مؤثر در حوزه بومی سازی و رفع نیازهای فناورانه شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ صدر تأمین اشاره کرد و گفت: "توسعه کسب و کارهای نوین در زنجیره ارزش شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ صدر تأمین و همچنین ارتقای فناوری و توسعه محصول با هدف خلق ارزش رسالت اصلی شتاب دهنده صدر فردا است."

مدیرعامل شتاب دهنده صدر فردا از تشکیل هسته های هوشمند سازی، عارضه یابی و هسته مهندسی و ساخت در شتاب دهنده خبر داد که مأموریت اصلی این هسته ها کمک به استقرار سامانه های مدرن در شرکتهای زیرمجموعه هلدینگ صدر تأمین است. کمالی از برگزاری رویدادهای متعدد در سال 1400 برای جذب طرحهای نوآورانه خبر داد.

در ادامه کمالی به این نکته اشاره کرد که در طول 8 ماه فعالیت شتاب دهنده، 28 طرح نوآورانه در بخش معدن و صنایع معدنی در شتاب دهنده پذیرش شده اند که از بین آنها 5 طرح، پس از طی مراحل شتاب دهی آماده جذب سرمایه هستند.

وی ابراز امیدواری کرد در سال 1400 سرمایه مورد نیاز برای تجاری سازی طرح های نوآورانه جذب شده و کسب و کارهای جدیدی که عمدتا دانش بنیان هستند به فهرست شرکت‌های فعال بخش معدن و صنایع معدنی اضافه شود.

در پایان جلسه کمالی ضمن تقدیر از مدیرعامل و هیأت مدیره هلدینگ صدر تأمین در همراهی با رویکرد نوآوری محور شتاب دهنده دانش بنیان صدر فردا، از نتایج قابل قبول شتاب دهنده خبر داد.

شتاب دهنده صدر فردا به عنوان پلتفرم توسعه نوآوری محور موفق به اخذ مجوز دانش بنیانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شده است.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: شتاب دهنده صدر فردا اولین مجمع عمومی هلدینگ صدر تأمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها

مدیرکل هواشناسی استان قزوین گفت: قزوین در مقایسه با سایر استان‌ها، کمترین میزان تامین بارش در سال آبی جاری را به خود اختصاص داده است.

یوسف شیخ‌الملوکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قزوین درباره آخرین وضعیت میزان بارندگی در استان، اظهار کرد: طبق نمودار مقایسه درصد تأمین بارش در سال آبی جاری، قزوین با کمتر از ۵۰ درصد تأمین بارش در مقایسه با سایر استان‌ها کمترین میزان تأمین بارش در سال آبی جاری را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه قزوین نسبت به زمان مشابه در بازه زمانی بلندمدت ۳۲.۷ درصد کسری تأمین بارش در سال آبی دارد، افزود: در واقع قزوین از نظر کسری تأمین بارش در سال آبی جاری صدرنشین بین همه استان‌هاست و در مقایسه با معدل کشوری تأمین بارش در کشور که ۱۱.۳ درصد کسری بارش را نشان می‌دهد، قزوین ۲۱.۴ درصد بیشتر هم کسری بارش دارد.

عضو شورای سازگاری با کم‌آبی استان قزوین ادامه داد: طبق نمودار یادشده دو استان سیستان و بلوچستان و یزد بهترین وضعیت تأمین بارش نسبت به وضعیت بلندمدت در بین همه استان‌ها دارند که به ترتیب ۴۳.۹ و ۳۲.۳ درصد بیشتر از میانگین بلندمدت تأمین بارش در سال آبی جاری داشته‌اند.

شیخ‌الملوکی اضافه کرد: از ابتدای سال آبی یا زراعی جاری یعنی از ابتدای مهرماه ۱۴۰۲ تاکنون ۱۴۸.۴ میلی‌متر بارندگی در استان قزوین داشتیم که ۴۸.۳ میلی‌متر از بارش مورد نیاز در سال آبی کامل را تأمین کرده است.

وی تاکید کرد: میزان بارش استان قزوین در یک سال آبی کامل به صورت میانگین ۳۰۷.۱ میلی‌متر است و با وجود زمان اندکی تا پایان سال زراعی جاری پیش رو داریم و فصل پربارش را هم پشت سر گذاشتیم، وضعیت مناسبی در تأمین بارش نداریم.

مدیرکل هواشناسی استان قزوین با بیان اینکه در حوزه آب‌های زیرزمینی، زیرسطحی، سدها و در کل منابع آبی وضعیت خوبی نداریم، گفت: به همین خاطر جهاد کشاورزی امسال الگوی کشت خود را عوض و به کشاورزان ابلاغ کرده و برای نمونه کشت خربزه و هندوانه در مناطقی مانند بویین‌زهرا را ممنوع کرده است و در صورت کاشت این محصولات جرم اتفاق افتاده و قوه قضائیه به موضوع ورود می‌کند.

کد خبر 748404

دیگر خبرها

  • فرهنگ خیر و احسان ایرانی در حوزه برون‌مرزی ترویج می‌شود
  • تولید متانول سبلان ۶۹ درصد افزایش یافت
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • دیدار عضو شورای حزب الله لبنان با دبیرکل مجمع تقریب مذاهب اسلامی
  • اولین جلسه هیئت مدیره استقلال با هلدینگ خلیج فارس
  • برگزاری اولین جلسه مدیران استقلال و هلدینگ خلیج فارس/ خبری از آقا محمدی نبود، ۲ نفر به هیئت مدیره اضافه می‌شوند
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • قزوین قعرنشین جدول تامین بارش استان‌ها
  • اطلاعیه جذب نیروی انسانی شرکت پتروپالایش سهروردی صفاهان زیرمجموعه هلدینگ پتروپالایش اصفهان
  • توسعه صدرا با هم افزایی مدیران شتاب می‌گیرد