Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست مجمع عمومی عادی سالانه شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا ) به منظور بررسی گزارش هیات مدیره به مجمع عمومی منتهی به خرداد سال ۱۳۹۸ با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برگزار شد.

محمد شریعتمداری با قدردانی از تلاش های هیات مدیره شستا ارایه صورت‌های مالی که از سوی هیات مدیره به مجمع عمومی انجام شده را گام بسیار ارزنده‌ای در راستای شفاف سازی فعالیت‌ها عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با توجه به مفاد گزارشی که از سوی سازمان حسابرسی منتشر شده و تایید فعالیت‌های این مجموعه، اجرای سایر بندها و تکالیف قانونی تاکید می‌شود.

شریعتمداری ابراز امیدواری کرد؛ هیات مدیره علاوه بر ارایه گزارش صورت‌های مالی، گزارش حسابرسی عملکرد مدیریت را نیز بصورت جداگانه ارایه دهد.

وی افزود: همچنین باید از همه ظرفیت‌های شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی برای حل مشکلات جامعه هدف استفاده شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بار دیگر بر اجرای دستور رییس جمهور در واگذاری بنگاه‌ها تاکید کرد و اظهار داشت: دیدگاه عمومی دولت و شخص رییس جمهور به سمت و سوی واگذاری‌ها است که در این زمینه سازمان تامین اجتماعی و شستا تکلیف جدی دارند و باید به این سمت حرکت کنند.

وی تصریح کرد: معتقدم گام اول، مسیر واگذاری‌ها و تامین خواست رئیس محترم جمهوری از همین مرحله واگذاری می‌گذرد.

شریعتمداری افزود: این موضوع به بحث شفاف‌سازی نیز کمک شایانی کرده و فعالیت‌های دستگاه‌ها در منظر مردم را نیز شفاف می‌‎کند.

وی همچنین تاکید کرد: باید زیر مجموعه‌های شستا و کل شستا به بورس برود.

وی ارائه گزارش صورت‌های مالی هیات مدیره به مجمع را نشان وجود اراده بسیار قوی دانست و تصریح کرد: ایجاد سامانه‌ها و دسترسی به آنها برای دریافت اطلاعات مذکور نشان دهنده این موضوع است.

شریعتمداری، شفاف‌سازی را فقط به ارایه صورت‌های مالی محدود ندانست و افزود: شفاف سازی باید همه حوزه‌ها اعم از مالی، سرمایه‌گذاری، نیروی انسانی، قراردادها و خرید و فروش را نیز دربر گیرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در همین زمینه ابتدا باید داشبورد مدیریتی مناسبی ایجاد شود تا از این طریق مدیران نسبت به آنچه که در سازمان می‌گذرد آگاهی داشته باشند.

 به گفته وی، قدم بعدی این است که مجمع عمومی، سپس وزارتخانه و مردم در جریان فعالیت‌ها قرار گیرند تا با تحقق این امر، اعتماد عمومی و سرمایه اجتماعی نیز افزایش یابد.

شریعتمداری به دیگر حوزه‌هایی که باید شستا برآن تمرکز داشته باشد نیز اشاره کرد و گفت : ساماندهی پروژهایی که دارای FS مصوب هستند و نیز سرمایه‌گذاری برای دارایی‌های موجود ، همچنین اتصال به بازارهای بین المللی از طریق توسعه صادرات و نیز جذب سرمایه‌های خارجی و تعیین دقیق مطالبات شستا از اشخاص حقیقی و حقوقی از جمله مواردی است که باید به آن توجه داشت.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر همگرایی صندوق‌ها و مجموعه‌های وابسته به این وزارتخانه تاکید کرد و گفت: باید از ظرفیت‌های موجود در شستا و مجموعه سازمان تامین اجتماعی برای توسعه فعالیت‌های اقتصادی و با هدف همگرایی بیشتر بین صندوق‌ها و مجموعه‌های وابسته استفاده شود.

در ادامه این نشست، مصطفی سالاری مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی نیز از تلاش‌های هیات مدیره در ارایه گزارش صورت‌های مالی به مجمع عمومی قدردانی کرد.

سالاری افزود: در بحث بورسی کردن شرکت‌های زیر مجموعه و هولدینگ‌ها باید بتوانیم کارهای باقیمانده را تسریع ببخشیم.

مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی همچنین یکی از حوزه‌هایی که شستا عملکرد مناسبی داشته را بخش منابع انسانی آن عنوان کرد.

 در ابتدای این نشست رضوانی‌فر مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا ) گزارش جامعی از برنامه‌ها و فعالیت‌های این مجموعه شامل گزارش عملکرد مالی هلدینگ‌های تابعه، سیاست‌ها و برنامه‌های شستا در بخش‌های مختلف و عملکرد مالی تلفیقی گروه و شرکت اصلی شستا و نیز در بخش مدیریت سرمایه‌های انسانی، ساماندهی شرکت‌های تابعه ، اقدامات انجام شده در زمینه شفافیت، مسئولیت‌های اجتماعی، ورود به بورس و نیز مسیر توسعه کسب و کار به مجمع عمومی ارایه کرد.

کد خبر 4760012

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد شریعتمداری وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی شستا اربعین 98 شهرداری تهران وزارت آموزش و پرورش اربعین حسینی شورای شهر تهران قوه قضاییه هلال احمر جمهوری اسلامی ایران شهر تهران نیروی انتظامی آبگرفتگی معابر سازمان تامین اجتماعی کمیته امداد امام خمینی بارندگی پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۳۵۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال

به گزارش خبرنگار مهر، روح‌الله دهقانی فیروزآبادی امروز در نشست خبری سالانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه در چند ماه اخیر موضوع واگذاری سهام بعضی کسب‌وکارهای مطرح حوزه اقتصاد دیجیتال مطرح شده است و این مساله تصوری مبنی بر این که فشار بیرونی برای واگذاری سهام استارتاپ‌های بزرگ وجود دارد، ایجاد کرده است، گفت: پیش از این، یک عده صحبت‌های نادرستی را بدون دلیل و مدرک درباره واگذاری بعضی کسب‌وکارهای حوزه اقتصاد دیجیتال به نیروهای انقلابی مطرح می‌کردند، این حساسیت به وجود آمده است اما در اصل چنین هدفی وجود ندارد.

دهقانی چنین واگذاری‌هایی را نشان‌دهنده بلوغ این حوزه عنوان کرد و گفت: این روند بدین معناست که کسب‌وکارهای اقتصاد دیجیتال سرمایه‌های بزرگ از سایر شرکت‌ها جذب می‌کنند که در نهایت به بزرگ شدن جدی این کسب‌وکارها منجر می‌شود. یکی از این کسب‌وکارها با سرمایه یک واحدی وارد شده و الان سرمایه ۳۰۰ واحدی دارد. این یعنی هم فرصت رشد در این حوزه وجود داشت و هم سرمایه کلانی به این حوزه بازگشته است.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رییس جمهور ضمن تاکید بر اینکه هدف ما حاکمیتی کردن استارتاپ‌ها نیست، گفت: سال گذشته با بعضی چالش‌ها و مشکلاتی که برای کسب‌وکارهای فعال در حوزه اقتصاد دیجیتال به وجود آمد چنین تصور می‌شود که اراده‌ای وجود دارد که مایل است در مدل مدیریتی کسب‌وکارهای این حوزه تغییراتی ایجاد کند. این در حالی است که هم من هم آقای زارع‌پور دفاع و حمایت همه‌جانبه از کسب‌وکارها داشتیم. سال گذشته و در جریان توقف برخی از کسب و کارهای اقتصاد دیجیتال، همان موقع به صورت محکم و متقن، بر ضرورت ادامه روند ادامه فعالیت کسب و کارهای این حوزه تاکید و بیان کردم، بستن کسب و کار به مردمی آسیب می زند که از آن استفاده می کنند، موضعی که مورد تأکید صریح ویژه شخص رییس جمهور و وزیر ارتباطات بود.

دهقانی بیان کرد: معتقدم راه کمک به فضای کسب و کارهای دیجیتال کشور، حذف و تعطیل کردن این کسب و کارها نیست. تکرار می‌کنم اگر با فضا و ساختار این شرکت‌ها مشکلی هست، نباید آن‌ها را تعطیل کرد و باید فضای رقابت سالم را تسهیل کرد.

وی با تاکید بر اینکه ما به هیچ عنوان موافق تعطیلی کسب‌وکارها نیستیم، افزود: حرف من این بود که اگر می‌خواهیم کاری در این زمینه انجام بدهیم باید این باشد که به جریان‌های اصیل و انقلابی فرصت رقابت بدهیم اما این که این کسب‌وکارها به نیروهای انقلابی و حاکمیت واگذار شود کاملا غلط است. حرف ما این است که کسب‌وکارها را نبندیم و به جای آن از جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6090121 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • اتمام پروژه‌های عمرانی اولویت‌ سازمان تأمین‌اجتماعی در سال جاری
  • رضایت رئیس جمهور از گزارش مسئولان درباره کاهش تورم | رسوایی برای مدعیان آزادی بیان | گشت ارشاد مدیران در دستورکار وزرا باشد
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • توجه به معلمان در اولویت امور قرار گیرد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • واگذاری کاروانسرای ینگی امام به بخش خصوصی در اولویت است
  • وزش باد در زنجان شدت می‌گیرد
  • واگذاری ۲۸۹ محدوده معدنی در آذربایجان غربی
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است